Diensten

effect
NVO BOUWWERKEN DIENSTEN2

NVO Algemene metsel- en renovatiewerken uit Rotselaar

Geen karwei te veel

Of u nu een terras uit hardhout wil laten aanleggen of een volledige aanbouw wil laten plaatsen, NVO Algemene metsel- en renovatiewerken weet er wel raad mee.

 

Hieronder geeft Nick u graag een gedetailleerd overzicht van de diensten die hij voor u kan realiseren. Geef hem gerust een seintje als u meer informatie wenst of als u een specifiek project in gedachten heeft.

Ruwbouw

NVO Algemene metsel- en renovatiewerken trekt open, halfopen en gesloten bebouwingen op volgens de regels van de kunst. Nick legt funderingen aan, staat in voor stevige metselwerken en plaatst gevelstenen naargelang uw smaak. Gaat u voor een klassieke look of een moderne toets? Nick kan eender welke stijl in de realiteit vertalen.

pexels rodolfo quiros 2219024
effect
NVO BOUWWERKEN DIENSTEN4

Riolerings- en afwateringswerken

Van afvoerbuizen herstellen tot volledige rioleringsnetwerken vernieuwen, Nick doet het allemaal. Hij kan tal van riolerings- en afwateringswerken uitvoeren.

 

Denk daarbij aan regenwaterputten, sifonputten en septische putten plaatsen, sanitair aansluiten, sleuven uitgraven en kokers boven verdoken putten metselen. U hoeft hem slechts een seintje te geven en hij komt bij u langs om uw klus te bespreken.

Funderingswerken

Een stevige basis voor uw woning begint bij de funderingswerken. Doe daarom een beroep op de vakkennis van NVO Algemene metsel- en renovatiewerken.

 

Nick stort gewapend beton in de funderingssleuven en -stroken en houdt daarbij zorgvuldig rekening met de draagkracht en de energiebochten.

 

Zo zijn de funderingen extra stabiel en kunnen ze niet alleen uw volledige pand dragen, maar zijn ze ook bestand tegen diverse weersinvloeden.

NVO BOUWWERKEN DIENSTEN5
effect
NVO BOUWWERKEN DIENSTEN6

Metselwerken

Zowel voor traditionele metselwerken als meer gespecialiseerde technieken bent u bij NVO Algemene metsel- en renovatiewerken aan het juiste adres.

 

Nick metselt o.a. bijgebouwen, garages, carports, scheidingsmuren en raamopeningen. Verder verlijmt hij ook gevelstenen, kaleit hij gevels of brengt hij steenstrips aan.

 

Die verzaagde strips lijken erg op gewone bakstenen, maar hebben tegelijkertijd ook een isolerende werking.

Aanbouwen plaatsen

In aanbouwen plaatsen, is Nick een echte expert. Of het nu gaat om een tuinhuis, garage, overdekt terras, poolhouse of een extra leefruimte, hij is eender welke constructie meester.

 

Hij gaat voornamelijk aan de slag met eik, maar geeft u ook graag advies over de andere mogelijkheden. Bij een gemetste aanbouw voorziet Nick o.a. steunbalken, bouwt hij puntgevels op en giet hij beton.

NVO BOUWWERKEN DIENSTEN7
effect
NVO BOUWWERKEN REALISATIES8

Terrassen aanleggen

NVO Algemene metsel- en renovatiewerken vervaardigt de mooiste terrassen in diverse uitvoeringen. Nick maakt o.a. gebruik van hardhout, blauwe steen, graniet, keramische tegels en betontegels.

 

Hij zit graag met u samen om uw wensen en budget te bespreken en voert nadien zowel de voorbereidende grondwerken als de eigenlijke plaatsing uit. Hij voorziet steeds een goede stabiliteit en afwatering.

Vloer- en tegelwerken

Vloer- en wandbetegeling aanbrengen is een kolfje naar Nicks hand. Met natuursteen, keramiek, mozaïeksteentjes of tegels legt hij stijlvolle binnen- en buitenvloeren aan.

 

Ook de chapewerken en vloerisolatie behoort tot zijn takenpakket. In badkamers en keukens plaatst hij dan weer waterafstotende KERDI-doeken die hij achteraf netjes kan betegelen.  

NVO BOUWWERKEN DIENSTEN9

NVO Algemene metsel- en renovatiewerken uit Rotselaar

Interesse in Nicks diensten?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!